Известие

Collapse
No announcement yet.

разход на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Naso
    Смених ламбдата и немога да кажа точно, но разхода ми е под 10 и може би под 9. Това за ходене и връщане до Пазарджик. На отиване до Ихтиман 130-140 и от баира преди тунела до края 160-180. На връщане 150-170. Пак казвам, не съм го засичал точно но определено е под 10 и си мисля, че е и под 9.
    Не разбрах точно с какъв двигател си но при мен с такава скорост разходът е 7 - 8 на сто- бензин OMV другите са пълна трагедия. За съжаление около Бургас няма Еко елада за да пробвам как стоят нещата при тях. Едно уточнение не карам с повече от 160.
    146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
      ...Не разбрах точно с какъв двигател си ...
      Пише му в подписа 145QV
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не разбрах точно с какъв двигател си но при мен с такава скорост разходът е 7 - 8 на сто- бензин OMV другите са пълна трагедия. За съжаление около Бургас няма Еко елада за да пробвам как стоят нещата при тях. Едно уточнение не карам с повече от 160.
        Е, аз незнам колко точно (ще требе да я засека от пълно до пълно), ама на отиване рядко падах до 160. На връщане гледах да не карам бързо, че нещо има някакъ шум като завивам на дясно, ама па закаснявах за работа и пак де бавничко.
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Е, аз незнам колко точно (ще требе да я засека от пълно до пълно), ама на отиване рядко падах до 160. На връщане гледах да не карам бързо, че нещо има някакъ шум като завивам на дясно, ама па закаснявах за работа и пак де бавничко.
          да баце шума е от у*я - мойта не арчи но сал това и е +
          га ша те дърпам тебе - дордет те не дръпна Бобо и Румен ша праат.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Ми баце освен да идвам да я земам твойта и да я карам при Румен
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ми баце освен да идвам да я земам твойта и да я карам при Румен
              па моиш ли по две да ги караш?

ма да се върна на темата - мойта ми иска 42 кила 95 за 400 км каране (трима души с клима) с 120-200 + 70-80км градско ...
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

На мен сега до морето и обратно ми даде 8/100 като по магистралата се движех с 140 някъде.. Бяхме 3-ма човека и пълен багажник. На няколко пъти я изръчках до 190-200 и ги държи ама незнам до колко е полезно да седи в червената зона оборотомера те тия двигатели обичат високите обороти.. иначе по пътя 110-120.. и на морето съм обикалял около 100-тина км градско..
                Lexus IS200

Comment

!

ами и аз да се присаединя 10л. градско, доволно я настапвам. даже може о малко-по малко да е. изванградско 8,5л максимум при 160км
                  НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от vamfan
                    ами и аз да се присаединя 10л. градско, доволно я настапвам. даже може о малко-по малко да е. изванградско 8,5л максимум при 160км
                    Ех как си мечтая и аз за 10 градско с настъпване
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                      Ми ходи живей в Пловдив
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз да се вмъкна тука в темата, значи вчера се върнах от Слънчев бряг и съм много доволен относно разхода на моята кола Даде ми разход 7.5 с включен климатик, през цялото време, с 4 жени и техния багаж (можете да си представите как бях натъпкан)
                        Заредих на ОМВ сипах 100 - 20 литра и остналото 95 - 35литра = общо 55 литра, незнам как стана тая, ама като видях че ми се излива бензина от резервоара и щех да полудея Веднага си помислих, че ми е спукан и се викам "Лелеее.., аз не съм го пълнил догоре никога и то са ще излезне, че е спукан там някъде, ужас.."
                        Обаче изля се бензин там незнам колко, ама направих стабилна локва и голям сеир и спря, и оттам оня бензинаджията като почна да ми обяснява, че е протекло от уплътнението на бензиновата помпа, направо полудех, и понеже съм много луд свалих всичкия багаж, тубата също, и му показах на оня "мунчо" тъп, че всичко си е ок, и че просто е преляла и то заради него. Много ми се извиняваше, ама не ми се занимаваше да се разправям повече, че и без това направих голям сеир, избърсах каквото можах, изчаках да се изпари бензина и потеглих за морето

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                        Fiat Bravo 1.6 1997
                        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

ами вложи малко парички докато на диагностиката ти докара перфектни параметри, после си поиграи още малко и може да стане. аз поне сега се кефя ама дано да е за повече време. хахахах . та сега ми доиде и другата алфа и почвам да харча пари и по нея да я стегна до зимата щото..... стуууууууд ако ходиш пеша
                          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Абе аз все си мисля че има лека разлика между градското каране в пловдив и софия ама нищо де аз само си мисля.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                              Абе аз все си мисля че има лека разлика между градското каране в пловдив и софия ама нищо де аз само си мисля.
                              само си мислиш макар че трудно ти се отдава
                              не е лека
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ами вложи малко парички докато на диагностиката ти докара перфектни параметри, после си поиграи още малко и може да стане. аз поне сега се кефя ама дано да е за повече време. хахахах . та сега ми доиде и другата алфа и почвам да харча пари и по нея да я стегна до зимата щото..... стуууууууд ако ходиш пеша
                                Пич ела в София да покараш една седмица да видим после какво ще кажеш за разхода
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X